Corona update triagevragen

Corona

Een van de belangrijkste veiligheidsmaatregelen die voorgeschreven zijn, sommigen hebben dat al gemerkt, zijn de gezondheidsvragen.

U zult deze vragen binnenkort niet meer krijgen als u belt voor een afspraak, maar een of twee dagen voor u daadwerkelijk komt. Het stellen van de triagevragen aan de telefoon is namelijk niet zinvol als u pas over enkele weken komt.

Wat we gaan doen is een dag voordat u een afspraak heeft een herinneringsmail sturen of een SMS, waarin u herinnerd wordt aan uw afspraak.In die mail zit tevens een link naar de triagevragen en als u die invult komt de uitslag automatisch bij ons terecht en krijgt u meteen de uitslag van die triage te zien, die bepaalt of het geschikt is om inderdaad op het afgesproken tijdstip te komen of dat uitstel wellicht beter is.